Diana Bulimar, locul 2 la Budapesta

La Jocurile Olimpice ale Tineretului, Romania va fi reprezentata de tinerii gimnasti Diana Bulimar si Andrei Vasile Muntean care, la randul lor urmeaza un program de pregatire activ pentru a putea face fata puternicei concurete care se anunta, in ceea ce o priveste pe Diana Bulimar, gandurile indreptandu-se chiar si spre o medalie.
In cadrul acestui program de pregatire s-a inscris si participarea gimnastei timisorene la un concurs International, organizat de Federatia de Gimnastica din Ungaria, la care au luat parte gimnaste si gimnasti inscrisi in concursul de la Singapore.
Chiar daca a fost vorba de un test in cadrul unui concurs de pregatire, fara nicio miza, ambitiile fetelor si baietilor au fost mari, fiecare incercand sa evolueze la un nivel cat mai ridicat.
In acest context, Diana Bulimar s-a situat pe locul secund, cu 54.200 p, victoria revenind reprezentantei Olandei, Tess Moonen, cu 54.800 p, in timp ce la baieti pe prima treapta a podiumului a urcat britanicul Sam Oldham, cu 85.750 p.
Dar, iata clasamentele: feminin – 1. Tess Moonen (Olanda) 54,800, 2. Diana Bulimar (Romania) 54,200, 3. Bianka Szabina Mitykó (Ungaria) 49,350, 4. Shaden Wahdan (Austria) 43,350; masculin – 1. Sam Oldham (M. Britanie) 85,750, 2. Levente Vágner (Ungaria) 82,100, 3. Bánk Selmeczi (Ungaria) 78,700, 4. Thomas Neuteleers (Belgia) 78,400, 5. Levente Tóth (Ungaria) 77,650, 6. Karl Koszta (Olanda) 75,350.
Ramane de vazut, peste putin timp, care va fi ierarhia la primele Jocuri Olimpice ale Tineretului.

Rezultate detaliate: Concurs Budapesta – feminin, Concurs Budapesta – masculin

Federatia Romana de Gimnastica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>