Larisa Iordache, Diana Bulimar si Flavius Koczi la Internationalele Frantei

Internationaux2013-Affiche-ptt

Dupa numeroase editii desfasurate la Palais Omnisports Paris-Bercy, care este in plin proces de modernizare, Internationalele Frantei se muta la Vendéspace, cea de a 19-a editie constituindu-se si in etapa a Cupei Mondiale, concursul fiind programat in 16 si 17 martie.

La Roche sur Yon se vor reuni, desigur, nume grele ale gimnasticii internationale, in aceasta competitie care este numai pe aparate, de altfel singura in acest system din circuitul acestui an. Forul nostru de specialitate a anuntat pentru Internationalele Frantei participarea Larisei Iordache (paralele, barna), Dianei Bulimar (barna) si a lui Flavius Koczi (sol, sarituri).

Ierarhia individuala pe aparate include lista combinata din Cupa Mondiala si Challenge Cup, invingatorii fiind desemnati la finalul concursului de la Osijek, ultimul in calendarul competitional FIG 2013. Castigatorii 2013 Individual Apparatus World Cup & Challenge Cup Series vor fi cei care acumuleaza cel mai mare numar de puncte la fiecare aparat, fiind luate in calcul cele mai bune patru rezultate.

Sursa: romgym.ro